Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Teraplast are un nou director general

A.D. Companii /

Compania Teraplast va avea de la 1 februarie un nou director general in persoana lui Traian Simion. Consiliul de administratie al companiei producatoare de sisteme pentru instalatii si constructii a efectuat nominalizarea in urma retragerii de la conducerea companiei a domnului Stefan Bucataru.

"In perioada urmatoare ne vom concentra cu preponderenta pe cresterea profitabilitatii companiei, in paralel cu continuarea procesului de restructurare", a declarat Traian Simion.

"Proiectul Teraplast a fost unul plin de provocari, insa in acest moment avem de-a face cu o companie asezata pe baze solide, care va performa pe termen lung si va aduce valoare actionarilor sai", a afirmat la randul sau Stefan Bucataru.

Domnul Bucataru a coordonat timp de 18 luni un amplu proces de restructurare operationala si financiara a companiei Teraplast, care va fi continuat de noul director general. Programul a vizat dezvoltarea liniilor de activitate cu potential de crestere profitabila (productia de profile de tamplarie, productia de ferestre si usi, productia de granule PVC), in paralel cu discontinuarea, convertirea sau externalizarea liniilor de activitate neperformante, sau colaterale (productia de cahle de teracota). In vederea sustinerii programului de investitii, in aceeasi perioada au fost valorificate o parte din activele imobiliare eliberate in urma finalizarii relocarii sediului administrativ in Parcul Industrial Teraplast.

Traian Simion are o experienta de peste cinci ani in managementul de top.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional