Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Teraplast vinde fostul sau sediu administrativ din Bistrita

I.D. Companii /

Compania Teraplast, furnizor de solutii si sisteme in domeniul instalatiilor, constructiilor si amenajarilor, si-a vandut fostului sediu administrativ catre Inspectoratul de Jandarmi Judetean "Gelu Voievod" Bistrita-Nasaud. Valoarea tranzactiei este de 3,22 milioane lei, suma incluzand terenul si cladirea administrativa, precizeaza un comunicat al companiei.

Cladirea, in suprafata de 487 metri patrati, este localizata in Bistrita fiind amplasata pe un teren suprafata de 2.719 metri patrati. Pana in noiembrie, in aceasta locatie se afla sediul central al companiei Teraplast.

"In perioada urmatoare vom continua sa vindem activele eliberate dupa relocarea in Parcul Industrial Teraplast, aceasta fiind decizia actionarilor companiei inca din momentul in care au hotarat mutarea facilitatilor administrative si de productie. Parcul Industrial Teraplast a fost realizat in urma unor investitii de peste 36 de milioane de euro, iar finalizarea lui in conditiile economice din ultimii trei ani demonstreaza ca Teraplast este o companie solida, care a putut sa faca fata provocarilor pietei. Pe termen scurt intentionam sa ne concentram pe cresterea profitabilitatii companiei" Stefan Bucataru, director general Teraplast.

Compania Teraplast a finalizat pana in prezent contracte si precontracte de vanzare-cumparare de active imobiliare in valoare totala de peste 2,3 milioane de euro. Aceste resurse financiare, care vor intra in companie in perioada urmatoare, vor asigura un plus de finantare pentru proiectele de optimizare operationala si de crestere a competitivitatii.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional