Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Terenurile detinute de Locic Imobiliare in Militari sunt scoase la licitatie

I.D. Companii /

Proprietatile companiei Locic Imobiliare sunt scoase la licitatie publica cu strigare, potrivit unui anunt al lichidatorului judiciar BDO Romania.

Activele consta in noua terenuri cu suprafata totala de 18.955 mp si constructiile aflate pe aceste terenuri. Imobilele sun amplasate in partea de vest a Capitalei in apropiere de intersectia bd. Praciziei cu Valea Cascadelor. Zona este preponderent una industriala dar exista si cladiri cu caracter comercial-administrativ.

Preturile de pornire ale licitatiilor incep de la 36.500 lei pana la 3,57 milioane lei fara TVA.

Primele sedinte de licitatie au avut loc pe date de 15 si 22 ianuarie iar urmatoarele sunt programate pentru 29 ianuarie, 5 februarie, 12 februarie si 19 februarie.

Terenurile vor putea fi achizitionate in bloc sau individual.

In anul 2011 compania Locic Imobiliare era falimentara avand datorii totale de 9 milioare de euro. Cea mai importanti creditori ai sai erau Alpha Bank, BRD si Banca Firenze.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional