Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

TMK-Artrom contracteaza un nou imprumut

I.D. Companii /

TMK-Artrom contracteaza un nou imprumut

SC TMK-Artrom SA, parte a Diviziei Europene a TMK, unul dintre principalii furnizori mondiali de tevi din otel pentru petrol si gaze, a semnat un contract de credit in valoare de 20 milioane de euro, pe o perioada de 5 ani, cu Banca Comerciala Romana.

"Colaborarea noastra cu BCR este una pe termen lung. in 2005, am beneficiat de un credit pentru investitii in valoare de 23,7 milioane de euro, acordat pe o perioada de patru ani, destinat construirii si lansarii unei fabrici moderne de producere a tevilor laminate la cald de la TMK-Artrom. Ne-am consolidat astfel pozitia pe piata europeana si aproape ne-am dublat capacitatea de productie.", a afirmat Adrian Popescu, Directorul General al Diviziei Europene a TMK.

imprumutul la termen in valoare de 20 milioane de euro este susţinut printr-o garantie corporativa emisa de societatea mama, OAO TMK, si are ca scop optimizarea structurii actuale a datoriei detinute de SC TMK-Artrom SA, in concordanta cu restructurarea strategica a portofoliului de credite. BCR a a extins de asemenea facilitatile de care beneficiaza SC TMK-Artrom SA.

TMK este un important producator si furnizor de tevi din otel pentru industria petrolului si a gazelor naturale, detinand in exploatare 24 de unitati de productie in Statele Unite, Rusia, Romania si Kazahstan. in 2010, vanzarile de tevi ale TMK au totalizat aproximativ patru milioane de tone, fiind livrate catre clienti din peste 65 de tari.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional