Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Transilvania Constructii, isi continua planul de investitii

I.D. Companii /

Transilvania Constructii, isi continua planul de investitii

Transilvania Constructii va contracta credite in valoare de 9,63 milioane euro pentru a isi finanta proiectele de investitii.

De asemenea compania va prelungi linia de credit de lucru de 4,5 milioane lei pentru un an si plafonul pentru scrisori de garantie bancara in valoare de 10 milioane lei.

La inceputul acestui an compania a anuntat ca va dezvolta un hotel de patru stele la Cluj-Napoca impreuna cu Riviera Regional Development.

Vanzarile de locuinte au constituit principala sursa de venituri in 2012

Cifra de afaceri generata in 2012 de Transilvania Constructii s-a ridicat la suma de 35,52 milioane lei.

Compania este dezvoltatorul ansamblului Dorobantilor Residence din Cluj-Napoca, ce cuprinde 110 apartamente. Investitia a fost finalizata in iunie 2012. Cea mai mare pondere in cifra de afaceri din 2012 au avut-o vanzarile de apartamente din cadrul proiectului Dorobantilor Residence. In total anul trecut au fost vandute 48 de aprtamente din cele 89 de apartamente destinate vanzarii. Din acestea noua vor fi achitate in rate, pe intervale de 3-5 ani, iar restul au fost vandute cu plata cash. Diferenta de apartamente este destinata inchirierii.

Venituri importante au fost generate in 2012 si din activitatea de constructii-montaj. Aceasta a reprezentat 22,8% din cifra de afaceri, respectiv 8 milioane lei. Astfel, in 2012 Transilvania Constructii a finalizat lucrarile de extindere si modernizare a complexului hotelier Pietroasa din municipiul Buzau.

Un al proiect executat de companie anul trecut a vizat realizarea unui corp de cladire cu destinatia de arhiva pentru Camera Notarilor Publici din Cluj.

La veniturile companiei au mai contribuit si activitatile de inchiriere spatii in Parcul Logistic Transilvania si din administrarea Bazei Sportive Transilvania.

Depozit finalizat in Parcul Logistic Transilvania

Transilvania Constructii a realizat anul trecut si o serie de investitii. Un nou depozit a fost inaugurat la inceputul anului 2013 in cadrul Parcului Logistic Transilvania. Suprafata depozitului este de 1.850 mp iar valoarea proiectului a fost de 900.000 euro.

O alta investitie semnificativa a fost amenajarea unei parcari pentru tiruri cu o capacitate de 40 de locuri tot in Parcul Logistic Transilvania. In plus compania a investit in modernizarea spatiilor inchiriate.

Profitul net realizat de Transilvania Constructii in 2012 a fost de 2,15 milioane lei. In schimb datoriile la finele anului 2012 inregistrau o suma mult mai mare, 55,52 milioane lei.

Compania detine terenuri si cladiri amplasate in Parcul Logistic Transilvania. Suprafata totala a terenului este de 171.061 mp din care 162.538 mp se afla in proprietatea companei si 8.478 mp reprezinta cota indiviza. Cladirile au o suprafata de 78.280 mp.

Totodata Transilvania Constructii detine Baza Sportiva Transilvania.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional