Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Trei firme din Grupul Romet intra in insolventa

C.T. Companii /

Tribunalul Buzau a dispus deschiderea procedurii de insolventa pentru trei firme din cadrul Holdingului Grup Romet. Este vorba despre firmele S.C. Aromet S.A, S.C. Grup Romet S.A si S.C. Romterm S.R.L.

Desemnarea Comitetului Creditorilor si stabilirea presedintelui acestuia se va face in cadrul primei adunari a creditorilor care va avea loc in sala de sedinte a S.C Aromet S.A. din Buzau, Soseua Brailei, nr 15, judetul Buzau, incepand cu ora 15:00. Tot in cadrul acestei sedinte se va confirma calitatea de administrator judiciar a firmei RVA Insolvency Specialists SRL.

Grup Romet, format din 8 firme, este unul dintre marii producatori romani in industria apei (echipamente pentru tratarea apelor in vederea potabilizarii, echipamente pentru tratarea apelor uzate, hidranti, pompe, vane, conducte, contoare de apa, instalatii complete de irigat), a instalatiilor de incalzire cu panouri solare si cu tuburi radiante, in productia de echipamente pentru stingerea incendiilor, confectii metalice diverse si piese turnate.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional