Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Un nou specialist s-a alaturat echipei NEPI

I.D. Companii /

Lori Collin, specialist in consultanta imobiliara, s-a alaturat echipei de Management a investitorului imobiliar NEPI. Rolul sau este de a identifica potentiale achizitii sau proiecte de dezvoltare a cladirilor de birouri, in acest scop colaborand cu agentiile imobiliare locale si internationale.

Cu o experienta in domeniul imobiliar de aproape 20 ani, dintre care ultimii cinci ani in Romania, Lori activeaza in domeniul imobiliar pe segmente precum rezidential, comercial si investitii.

Martin Slabbert, CEO NEPI a declarat:

"NEPI detine lichiditati in valoare de peste 100 milioane Euro si are in plan noi achizitii, dupa o perioada in care Grupul a investit numai in terenuri. in 2012 intentia noastra este sa investim in Romania intr-un proiect major comercial sau de birouri. Numirea lui Lori nu are ca scop dezvoltarea unei agentii imobiliare proprii, ci mai degraba eficientizarea procesului de achizitie si dezvoltare pe acest segment si imbunatatirea colaborarii cu reprezentantii chiriasilor existenti si viitori", sustine.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional