Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Vanzari in crestere pentru MCA

I.D. Companii /

Vanzari in crestere pentru MCA

MCA Grup, producator de usi de garaj sectionale si rulouri pentru ferestre, a atins la finele lui noiembrie cantitatea vanduta in tot anul 2011. In primele 11 luni ale anului compania a vandut 12.000 de rulouri, cu 10% mai multe decat in aceeasi perioada a anului trecut.

In ceea ce priveste cota de piata a companiei aceasta a crescut de la 12% in 2010 la 15% in 2011.

De altfel, anul trecut, producatorul a inregistrat, datorita extinderii retelei de distributie, o crestere de 52% pe segmentul de rulouri pentru ferestre.

Rulourile pentru ferestre aduc un aport de aproximativ 30% la businessul MCA, restul afacerilor fiind bazate preponderent pe productia de usi de garaj sectionale si usi antifoc.

in 2011 MCA Grup a realizat o cifra de afaceri de 8,2 milioane de euro, in crestere cu 25% fata de anul precedent. Pentru finele anului 2012, compania se asteapta la afaceri de 9 milioane de euro.

Producatorul roman cu o experienta de 15 ani exporta in opt state europene, respectiv Belgia, Franta, Austria, Serbia, Bulgaria, Ungaria, Moldova si Italia. Fabrica de la Jilava are 120 de angajati si o retea de distributie proprie de 1.200 de dealeri. in prezent, 10% din productia MCA merge la export.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional