Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Vanzari record pentru Volvo Construction Equipment

I.D. Companii /

Volvo Construction Equipment a raportat vanzari si profit record in primul trimestru din 2012. Vanzarile au crescut cu 17% iar venitul operational si marginea operationala au fost mai ridicate decat oricand, arata un raport al companiei.

Aceste rezultate pozitive au fost obtinute in pofida unei piete mondiale a echipamentelor de constructii aflate la pamant, in comparatie cu anul trecut, si a scaderii de 26% inregistrata de piata din China. In ciuda declinului de pe piata chineza Volvo CE si-a mentinut vanzarile in China si si-a pastrat pozitia de lider in China pe pieta excavatoarelor.

"Succesul nostu in China s-a datorat abilitatii noastre continue de a acapara putin cate putin din piata, multumita unui portofoliu puternic de produse si a eforturilor noastre de a stabili canale stabile de distributie." a comentat Pat Olney, presedinte Volvo CE.

Vanzari mai mari cu 4% pe piata din Europa

Pe piata din Europa vanzarile Volvo CE au crescut cu 4% fata de primele trei luni ale anului 2011, de la 428 milioane euro la 445 milioane euro.

Cu toate acestea Europa a inregistrat cea mai slaba crestere in comparatie cu alte regiuni. La polul opus cea mai importanta crestere a fost resimtita in America de Nord unde in primul trimestru s-au inregistrat cresteri de 111%.

Volvo CE a realizat de asemenea o marire a profitabilitatii in aceasta perioada, inregistrand o crestere cu 21% a venitulul operational pana la valoarea de 248 milioane euro si o margine operationala de 11,8%, in crestere cu 11,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Valoarea registrului de comenzi al Volvo la 31 martie 2012 a fost cu 35% mai mare decat in anul precendent.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional