Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Vara aceasta Semmelrock Stein + Design va racoreste cu reduceri!

Advertorial Companii /

Vara aceasta Semmelrock Stein + Design va racoreste cu reduceri!

Semmelrock Stein+Design va ofera reduceri de 20% si va propune noi idei de amenajare a spatiilor exterioare.

Solutiile de design exterior pot fi adaptate in functie de stilul si necesitatile fiecaruia, iar sistemele de pavaje si dale sunt menite a satisface si cele mai indraznete provocari.

Reducerea de 20% oferita de Semmelrock este valabila pana la sfarsitul lunii septembrie si se aplica atat sistemelor de pavare, cat si dalelor, delimitarilor de gradina si jardinierelor.

Produsele Semmelrock Stein+Design au un aspect estetic deosebit, o coloristica naturala si variata. Sunt rezistente indiferent de variatiile climatice si evidentiaza perfect valoarea estetica a suprafetelor exterioare.

In plus fata de tendintele inovatoare si propunerile pentru valorificarea spatiilor, Semmelrock Stein + Design isi propune sa raspunda si nevoilor economice prin crearea unor produse sustenabile care sa aduca plus valoare stilului de viata.

Va invitam sa faceti cunostinta cu dalele pentru piscina Bradstone Old Town si cu sistemele de placare La Linia pentru un strop de rafinament, iar daca tanjiti dupa un aspect natural si luminos, atentia se va indrepta catre Pastella sau Rettango, ambele gandite sa insufleteasca fiecare spatiu.

Pentru cei pasionati de aspectul antichizat, Appia Antica raspunde cu succes cerintelor si ne putem imagina ca spatiile verzi pot fi intregite de accesorii precum gardurile Umbriano, bordurile de delimitare, dar si de jardinierele de gradina rosii sau gri deschis.

Toate produsele Semmelrock au fost regandite estetic si functional pentru a oferi suprafetelor un aspect compact si elegant, datorita simplitatii si formatului lor modern.

Mai multe detalii referitoare la campania de reduceri Semmelrock, la gamele complete de produse, dar si sfaturi utile de amenajare puteti regasi pe www.semmelrock.ro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional