Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Venituri din chirii mai mari pentru Immofinanz

A.D. Companii /

Fondul de investitii Immofinanz a obtinut in primul semestru al anului financiar 2012/2013 (mai-octombrie 2012) venituri din chirii in valoare de 326,7 milioane de euro, in crestere cu aproximativ 15% fata de aceeasi perioada din 2011/2012 (283,7 milioane euro).

In acelasi interval, rezultatul operational s-a situat la 250 milioane euro, in scadere cu 7,5% fata de perioada similara din 2011 (270,3 milioane euro). Aceasta in principal datorita reevaluarii portofoliului in sens negativ.

Profitul net in primul semestru al anului financiar a fost de 103,3 milioane de euro, in scadere cu 61% comparativ cu primul semestrul din 2011/2012 (265,1 milioane de euro), potrivit reprezentantilor companiei.

Immofinanz detine peste 1.800 de proprietati, in valoare de aproape 9,5 miliarde de euro, concentrate in principal in Austria, Rusia, Polonia, Romania si Germania.

In Romania, Immofinanz detine un portofoliu imobiliar in valoare de aproximativ 670 milioane de euro. Printre cele mai importante proprietati detinute din Romania se numara cladirile de birouri Iride Business Park si S-Park din Bucuresti si centrele comerciale Maritimo Shopping Center din Constanta, Polus Center din Cluj-Napoca si Gold Plaza din Baia Mare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional