Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Volkmar Denner, este noul presedinte al consiliului de administratie Bosch

I.D. Companii /

Volkmar Denner, presedintele consiliului de administratie al Grupului Bosch

Volkmar Denner, presedintele consiliului de administratie al Grupului Bosch

Volkmar Denner, doctor in stiinte ale naturii, a fost numit noul presedinte al consiliului de administratie al Grupului Bosch. Noul lider isi va exercita functia incepand cu data de 1 iulie 2012. Denner il inlocuieste astfel pe Franz Fehrenbach care si-a anuntat retragerea din aceasta functie, pe care o detinea din 2003.

Noul presedinte s-a alaturat companiei Robert Bosch GmbH in 1986 si este membru al Consiliului de administratie din 2006. Inainte de a face parte din Consiliul de administratie, Denner, care are un doctorat in fizica, a detinut functia de presedinte al diviziei Componente electronice incepand cu 2003.

Incepand cu data de 1 iulie 2010, Denner este responsabil pentru departamentul Cercetare si inginerie avansata in sectorul corporatist, pentru planificarea produselor si coordonarea tehnologiei, precum si pentru "experientele utilizatorilor" din toate cele trei sectoare de activitate. In plus, este responsabil si pentru diviziile Componente electronice si Car Multimedia. Incepand cu data de 1 iulie 2012, Denner se va alatura, de asemenea, companiei Robert Bosch Industrietreuhand KG, in calitate de actionar.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional