Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Wienerberger planuieste sa-si construiasca o a patra fabrica in Romania

I.D. Companii /

Wienerberger planuieste sa-si construiasca o a patra fabrica in Romania

Wienerberger, producator de sisteme de caramizi, ia in calcul constructia unei noi fabrici in judetul Iasi, in valoare de 22 milioane euro, informeaza un comunicat al companiei.

"Intentia de a construi aceasta fabrica reflecta angajamentul companiei pentru piata locala. La nivel regional vom putea sa cream noi locuri de munca si in acelasi timp sa continuam implicarea noastra in a oferi produse de calitate la preturi corecte" declara Mihaela Chelu, membru al Consiliului de Administratie Wienerberger Romania. "Potentialul de crestere a pietei de constructii din Romania ramane in continuare unul atractiv pentru investitori, astfel ca Wienerberger continua sa aloce resurse importante pentru activitatea locala", adauga Mihaela Chelu.

Primii pasi s-au facut deja in 2011, prin inchirierea a 41 de hectare de teren in judetul Iasi, in urma unei licitatii publice la care au participat 3 jucatori. Wienerberger a castigat licitatia, oferind cel mai bun pret.

De la intrarea pe piata locala, in 1998, si pana in prezent compania a investit peste 75 milioane euro pentru a construi o retea de trei fabrici si o echipa de peste 200 de angajati. Avand in vedere ca exista inca o nevoie ridicata de constructii noi, in ciuda conditiilor de piata nefavorabile Wienerberger considera Romania o piata deosebit de interesanta si cu potential de crestere pe termen mediu si lung.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional