Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

WSP si GENIVAR au fuzionat

A.D. Companii /

WSP Group si GENIVAR, companiile de consultanta in inginerie si proiectare, au fuzionat. Societatea nou infiintata insumeaza o cifra de afaceri de 1,1 miliarde lire sterline (aproximativ 1,4 miliarde de euro) si in jur de 14.500 de angajati in toata lumea.

"Suntem nerabdatori sa beneficiem de experienta GENIVAR in sectorul de minerit, energie si resurse naturale, care ne va sprijini in dezideratul nostru de a dezvolta aceste piete in Romania si Europa de Est. De asemenea, speram sa exportam expertiza noastra in poduri, cladiri inalte, infrastructura feroviara si mediu catre noi piete precum Canada si alte locuri din lume, pe masura ce compania se dezvolta", a declarat Alex Batraneanu, Managing Director WSP Group pentru Romania.

Pana la finalizarea integrarii financiare, ambele firme vor continua sa functioneze sub brandurile proprii.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional