Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Hornbach construieste un magazin la Timisoara

I.D. Investiţii /

Hornbach construieste un magazin la Timisoara

Hornbach va inaugura in perioada urmatoare la Timisoara cel de-al cincilea magazin din retea, in urma unei investitii de 30 de milioane de euro.

Situat pe un teren de cca. 52.000 de mp amplasat in una dintre cele mai mari zone comerciale ale orasului, pe Calea Aradului, noul magazin va avea o suprafata totala de 22.500 de mp si va pune la dispozitia clientilor materiale de materiale de constructii si gradinarit.

In viitor Hornbach intentioneaza sa se extinda in orasele importante ale tarii.

"Deoarece ne indreptam atentia catre orase cu peste 300.000 de locuitori care sa permita realizarea unei cifre de afaceri corespunzatoare cu investitiile efectuate, putem spune ca pe lista noastra se afla in acest moment orase precum Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, neexcluzand insa nici Estul Capitalei", a incheiat Dan Badescu, Directorul de Expansiune al companiei.

In cei cinci ani de prezenta pe piata romaneasca, Hornbach a realizat investitii de 148,3 milioane de euro pentru inaugurarea a cinci magazine, construirea sediului central si training-urile angajatilor. Avand o suprafata de 22.000 mp fiecare acestea sunt amplasate in cartierele bucurestene Berceni si Militari, in Balotesti, in Brasov, al cincilea fiind cel de la Timisoara.

La finele anului trecut Hornbach avea 528 de angajati, iar odata cu deschiderea noului magazin din Timisoara numarul acestora va ajunge la 650.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional