Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

LACURI ŞI VOPSELE"Nu am perceput modificări semnificative ale cererii"

F.A. Preţuri /

Tiberiu Andrioaiei, directorul Diviziei "Deko Professional Policolor"

Tiberiu Andrioaiei, directorul Diviziei "Deko Professional Policolor"

În piaţa construcţiilor cererea a fost conform aşteptărilor, apreciază domnul Tiberiu Andrioaiei, directorul Diviziei "Deko Professional", din cadrul "Policolor", producător de lacuri şi vopsele.

"Nu am perceput modificări semnificative ale cererii, datorită în special unor factori care au ţinut-o într-un echilibru instabil: scăderea surselor de finanţare pe de o parte, dorinţa de a finaliza proiecte în scopul recuperării investiţiilor şi/sau a diminuării pierderilor, ambele pe fondul unui potenţial de cerere evident", spune domnul Tiberiu Andrioaiei.

În ceea ce priveşte rezultatele acestui an, domnul Andrioaiei spune că evaluările finale încă nu s-au realizat, dar divizia specializată pentru construcţii "Deko Professional" a obţinut "rezultate în trend cu creşterea pieţei de profil".

Strategia de activitate a societăţii nu a suferit schimbări pe durata acestui an. "Datorită cursului pieţei, chiar dacă aparent instabil, nu am considerat necesar să facem modificări importante pe parcursul anului", ne spune domnul Andrioaiei.

Domnia sa este optimist şi consideră că sectorul construcţiilor este unul dintre cele mai mature la momentul actual în economia românească, capabil să facă faţă "turbulenţelor" din piaţă. "Din punct de vedere economic nu cred că vor apărea modificări mari în perioada următoare, influenţele venind mai degrabă din segmentul financiar. Cred că investiţiile nu se vor diminua, ci poate vor fi ceva mai eficient gestionate, ceea ce nu înseamnă neapărat scădere; am putea vedea o creştere în calitate a acestora", apreciază domnul Tiberiu Andrioaiei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional