Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Oficiul Starii Civile al Sectorului 4 fost renovat

I.D. Ştirile Zilei /

Oficiul Starii Civile al Sectorului 4 fost renovat

Lucrarile de renovare si modernizare efectuate la Oficiul de Stare Civila Sector 4 au fost receptionate ieri, 1 august 2012.

"Pentru ca este situata in Centrul Istoric al Sectorului 4, cladirea de pe strada Gramont nr. 26 este inclusa intr-un areal al zonei protejate istoric. De aceea, am pastrat amprenta istoriei in tot ceea ce am schimbat in interiorul, dar si in exteriorul Casei de Casatorii: de la gardul care o imprejmuieste cu o vechime de 80 de ani pe care l-am reconstituit intocmai, pana la usile din lemn de ulm de la intrare, cu o vechime de 100 de ani, reconditionate si decorate cu elemente de epoca.", a declarat Cristian Popescu, Primarul Sectorului 4.

Finalizate intr-o luna de zile, lucrarile au presupus refacerea fatadei, schimbarea acoperisului, izolatia termica a peretilor si refacerea instalatiei sanitare si electrice. Pe langa inlocuirea tamplariei vechi cu tamplarie PVC tip termopan, interiorul a fost decorat in stil clasic, cu mobilier din lemn masiv, oglinzi, iar parchetul a fost reconditionat. In interiorul cladirii a fost amenajata si o a doua sala pentru oficierea casatoriilor.

In curtea Oficiului Starii Civile a fost construit un foisor din lemn lacuit, decorat cu perdele de apa, special pentru ca tinerii sa poata ciocni un pahar de sampanie, intr-o atmosfera romantica.

Costurile lucrarii s-au ridicat la 700.000 lei, banii provenind de la Bugetul Local al Sectorului 4.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional