Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Proiect - stadion nou la Târgovişte

Investiţii /

Sursa foto: facebook / ŞtefanCorneliu1982

Sursa foto: facebook / ŞtefanCorneliu1982

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Oraşul Târgovişte poate avea două stadioane noi în viitor. Chiar dacă lucrările de modernizare la arena "Eugen Popescu" au durat nu mai puţin de 4 ani, în condiţiile în care autorităţile au anunţat iniţial, în vara anului 2019, că totul va fi gata în aproximativ 8 luni, aceleaşi autorităţi doresc să deschidă un nou şantier.

    Un stadion nou va fi construit la Târgovişte: "Se va finaliza în 2-3 ani. Chiar dacă Târgovişte nu mai are, cel puţin deocamdată, reprezentantă în SuperLigă. Acel proiect se va finaliza în 2-3 ani", a declarat Marcel Ghergu, fostul preşedinte al Chindiei Târgovişte.

    În urmă cu un an, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, dădea detalii despre noul stadion din Târgovişte: "Au fost depuse 6 oferte pentru proiectul a cărui valoare se ridică la aproximativ 310.000.000 de lei (n.r.- aprox. 62,7 milioane de euro), TVA inclus, contribuţia CJ Dâmboviţa fiind de 25.000.000 de lei. Până la sfârşitul lunii noiembrie (n.r.- 2022), ofertele vor fi în evaluare tehnică. Noul stadion va îndeplini condiţiile necesare pentru a găzdui partide din prima ligă a fotbalului naţional, din competiţiile europene, dar şi meciurile naţionalei de fotbal. De asemenea, se vor mai putea juca meciuri de rugby de nivel naţional şi mondial, dar se pot organiza şi competiţii de atletism".

    Potrivit proiectului, noul stadion va avea:12.012 locuri, pistă de atletism, 434 locuri de parcare, spaţiu pentru alimentaţie şi comerţ.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional