Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

Vodafone activează primele staţii radio 5G din ţara noastră

Perspective /

Vodafone activează primele staţii radio 5G din ţara noastră
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Vodafone România activează primele staţii radio 5G în reţeaua sa mobilă Supernet 5G. Astfel, clienţii vor avea acces la specificaţiile acestei tehnologii de ultimă generaţie, dar trebuie spus că acest lucru va avea loc de îndată ce telefoa-nele 5G vor fi disponibile pe piaţă.

    Murielle Lorilloux, CEO, Vodafone România a vorbit despre această premieră: "Suntem mândri să fim prima reţea din ţară care oferă românilor cele mai noi tehnologii din lume. Vodafone continuă istoria de 22 de ani în România alături de oameni, de companii şi de alţi actori sociali şi economici. Prin aceas-tă lansare, ne continuăm misiunea de a conecta pentru un viitor mai bun, facilitând în fiecare zi o societate digitală performantă pentru România. Compania noas-tră îşi menţine angajamentul de a contribui pe deplin la strategia digitală a ţării într-o eră în care persoanele şi dispozitivele sunt interconectate şi unde încrederea este la fel de importantă ca viteza. Vodafone va continua să-şi consolideze poziţia de lider în ceea ce priveşte reţeaua şi să rămână partenerul preferat al societăţii şi al economiei când este vorba despre inovaţie şi tehnologie de ultimă generaţie pentru un viitor interconectat mai bun".

    Cătălin Buliga, Technology Director, Vodafone România anunţă că reţeaua 5G se va extinde treptat în mai multe oraşe: "Suntem încân-taţi că reţeaua noastră Supernet 5G este acum activă în zonele aglomerate din Bucureşti şi se va extinde în alte câteva oraşe mari din România până la finalul anului 2019. Suntem mândri să fim pionierii acestei călătorii noi şi interesante pentru serviciile de comunicaţii mobile, unde tehnologia şi inovaţia se vor uni pentru a asigura cea mai bună experienţă digitală pentru români". Anul trecut, compania a lansat prima reţea NB-IoT din România cu acoperire naţională pregătită să ofere companiilor posibilitatea de a beneficia de o gamă largă de soluţii şi de aplicaţii menite să îmbunătăţească şi să eficientizeze procesele de afaceri.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Proiecte

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Perspective

    Internaţional