Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Clădire cu funcţiuni mixte pe şoseaua Orhideelor din Bucureşti

Fotoreportaj /

Clădire cu funcţiuni mixte pe şoseaua Orhideelor din Bucureşti
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    O clădire cu funcţiuni mixte se află în construcţie pe şoseaua Orhideelor din Bucureşti. Imobilul este prevăzut cu o înălţime variabilă, alcătuită din două subsoluri, parter şi 5 până la 12 etaje. Rolul multifuncţional al construcţiei va consta în locuinţe colective, comerţ, servicii, agrement, loisir, spaţii tehnice aferente, parcaj subteran, post trafo. Beneficiarul lucrării este SC Hanner Imobiliare, proiectantul general şi cel de arhitectură - societatea Tecon, proiectantul de structură - SC Profesional Construct Proiectare , iar cel de instalaţii - compania D&D Eurocom. Constructorul imobilului este SC Conarg AG. Demarată în luna septembrie 2018, lucrarea ar fi urmat să fie gata, conform autorizaţiei de construcţie, în aceeaşi lună a acestui an.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional