Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

IONUŢ PÂRVU, FOIŞOARE-TERASE:Pandemia nu a afectat piaţa teraselor şi foişoarelor, războiul este o ameninţare

Amenajări /

Pandemia nu a afectat piaţa teraselor şi foişoarelor, războiul este o ameninţare
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Domeniul foişoarelor şi teraselor nu a fost afectat atât de mult de pandemie, deoarece oamenii au lucrat mai mult de acasă şi, cu aceasta ocazie, au avut mai mult timp să îşi pună la punct spaţiile verzi, grădinile etc., ne-a transmis Ionuţ Pârvu, reprezentantul Foişoare-Terase. Conform domniei sale, cererea a fost mai mare în această perioadă, deoarece oamenii au avut timp sau chiar au fost nevoiţi să îşi pună la punct spaţiile verzi.

    Tendinţele din acest sector sunt terasele vopsite cu nuanţă albă, iar clientii sunt din ce în ce mai documentaţi şi mai pretenţioşi, ne-a precizat Ionuţ Pârvu, menţionând: "Din acest motiv trebuie să venim în întâmpinarea lor cu construcţii de calitate, precum şi cu materiale de bună calitate. Din punctul nostru de vedere, producătorii s-au adaptat destul de bine. Acesta este viitorul".

    Preţurile au crescut cu 40-50%, ca urmare a lipsei de lemn din piaţă din timpul pandemiei şi de creşterea preţurilor combustibililor.

    Activitatea companiei Foi­şoare-Terase s-a menţinut, în acest timp, la fel ca în anii 2020 şi 2021, când cifra de afaceri a fost de aproximativ 400.000 de euro, conform domnului Pârvu, care a conchis: "În acest an, din păcate nu credem că mai atingem aceas­tă sumă, din cauza conflictului de la graniţă, care a panicat lumea".

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional