Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Lucrări de reabilitare termică a locuinţelor în sectorul 6 al Capitalei

Fotoreportaj /

Lucrări de reabilitare termică a locuinţelor în sectorul 6 al Capitalei
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    În sectorul 6 al Capitalei continuă lucrările de reabilitare termică a locuinţelor demarate de primăria de sector. Pe strada Topolovăţ, la nr. 12, SC Drum Concept derulează astfel de lucrări la blocul TD22, începând din primăvara acestui an. Proiectantul general este SC Concrete & Design Solution, data de finalizare a investiţiei fiind aprilie 2023.

    Alt imobil care se află în reabilitare termică este Td12 din Drumul Taberei nr 97. În cest caz, proiectul general a fost realizat de firmele Concrete & Design Solution şi General Construct Engineering, iar lucrările sunt realizate de asocierea alcătuită din Terra Gaz Construct, Palex Construcţii Instalaţii, Alpenside, Bertoni Construct, Drum Concept, Ovi Architecture & Engineering, Vialis Engineering şi Union General Construct.

    Termenul de execuţie este de 12 luni, data începerii lucrărilor fin 6 iunie 2022, iar data finalizării investiţiei - 5 iunie 2023.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional