Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Personalizarea şi integrarea soluţiilor inteligente - tendinţele pe piaţa saunelor

Amenajări /

Personalizarea şi integrarea soluţiilor inteligente - tendinţele pe piaţa saunelor
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Cererea pe piaţa internă a căzilor de hidromasaj şi a saunelor este într-o uşoară creştere, potrivit reprezentanţilor companiei Sentiotec, care ne-au precizat că nivelul exporturilor a rămas relativ constant.

    Tendinţele în sectorul de profil sunt produsele personalizate şi integrarea soluţiilor inteligente, conform surselor citate: "Se caută modelele premium, de exemplu saunele din hemlock canadian, cedru, plop etc.".

    Compania are în portofoliu 35 de modele de saune standard, cu preţuri cuprinse în intervalul 1500-4500 de euro. "Producem saune finlandeze, bio-saune (aşa numitele saune soft, echipate cu sobe cu vaporizator), saune hibride (uscate+infra) şi infrasaune. Toate modelele sunt personalizabile, în funcţie de spaţiul disponibil şi cerinţele clientului. În jur de 85% dintre solicitări sunt în acest sens", ne-au precizat repre­zentanţii com­paniei.

    Cele mai solicitate modele sunt saunele finlandeze (uscate), iar clienţii vin în special din domeniul public (hoteluri, spa-uri, cluburi sportive, fitness) şi în mai mică măsură me­diul privat.

    Sentiotec importă echipamente pentru saune - sobe, panouri control, sisteme cromoterapie, sisteme audio etc., iar echipamentele sunt integrate în saunele de producţie şi concepţie proprie.

    Compania exportă produse în SUA, Germania, Austria, Algeria şi a realizat o cifră de afaceri de 2,84 milioane euro, anul trecut, comparativ cu 1,12 milioane euro, în 2016. Pentru anul în curs, Sentiotec intenţionează să se menţină cel puţin la nivelul din 2017.

    Bugetul de investiţii al companiei este de aproximativ 300.000 de euro.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional