Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

STUDIU GLOBAL INFO RESEARCHPiaţa mobilierului pentru sectorul sănătăţii va spori cu 4,6% în următorii cinci ani

Mobilier /

Piaţa mobilierului pentru sectorul sănătăţii va spori cu 4,6% în următorii cinci ani
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Piaţa mondială a mobilierului destinat domeniului sănătăţii va înregistra o creştere anuală agregată (CAGR) de aproximativ 4,6% în următorii cinci ani, fiind estimată să atingă 160 de milioane de dolari în 2024, faţă de 120 de milioane de dolari în 2019, potrivit unui studiu Global Info Research (GIR), preluat de theketchumkeystone.org.

    Conform analizei, piaţa de profil este concentrată, veniturile primilor zece mari producători din domeniu reprezentând circa 85% din totalul vânzărilor din 2016.

    Segmentul va creşte în anii care vin, date fiind orientarea tot mai mare pe urbanizare, susţine analiza.

    Conform acesteia, cei mai importanţi jucători din domeniu sunt: Steelcase, Herman Miller, Haworth Inc., Hill-Rom, Stryker, Wieland, TMC Furniture, Knoll, MedViron, Flexsteel, Norix Group, Krug.

    Mobilierul pentru sectorul sănătăţii este special conceput. Astfel, mobilierul medical, împreună cu echipamentele medicale moderne, joacă un rol important în îngrijirea sănătăţii, susţine studiul, menţionând că acestea nu numai că ajută medicii să efectueze intervenţii chirurgicale majore în cea mai mare siguranţă pentru pacient, ci şi asigură confortul pacienţilor în timpul şederii lor în spital sau în secţiile de chirurgie în perioada post-intervenţie.

    Global Hospital Furniture Market: "Piaţa mobilei pentru spitale va creşte cu 9,8% în intervalul 2019-2023"

    O analiză intitulată Global Hospital Furniture Market, publicată recent de MarketReseacrhFuture.com., arată că piaţa mobilei destinate spitalelor va avea o creştere CAGR de 9,8% în perioada 2019-2023, ca urmare a avansului rapid al numărului de spitale şi centrelor de asistenţă medicală din întreaga lume, accentul fiind pus pe asigurarea unor facilităţi îmbunătăţite pacienţilor.

    Analiza precizează că guvernele din diferite ţări în curs de dezvoltare încurajează construcţia de noi spitale în sectorul privat, în scopul extinderii facilităţilor de tratament în conformitate cu ultimele evoluţii din domeniu.

    Totodată, în mediul urban, spitalele şi alte instituţii de asistenţă medicală vechi îşi renovează mobilierul învechit, stimulând cererea din domeniu.

    Alţi factori care impulsionează piaţa includ creşterea cheltuielilor pentru asistenţă medicală, dezvoltarea durabilă a tehnologiei şi inovaţiile în mobilierul spitalicesc. Pe de altă parte, durata de viaţă a mobilierului şi costul substanţial asociat acestuia reprezintă cele mai importante obstacole în calea creşterii pieţei mobilei destinate spitalelor, la nivel mondial.

    Cei mai importanţi actori din sectorul producţiei mobilei pentru spitale sunt, conform analizei citate: Stryker (SUA), Bio Medical Solutions (India), KI (SUA), GPC Medical (India), Chang Gung Medical Technology (China), Hill-Rom (SUA), Narang Medical (India), Beaver Healthcare Equipment (Marea Britanie), Renray Healthcare (Marea Britanie), Bristol Maid Hospital Metalcraft (Marea Britanie), The Brewer Company (SUA).

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional