Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Urmează "Rovere" 2

F.A. Companii /

Urmează "Rovere" 2

Compania cu capital italian Emme Development Holding (EDH), care are în dezvoltare proiectul Rovere Exclusive Concept în nordul Capitalei, intenţionează să investească circa 145 milioane de euro într-un nou ansamblu rezidenţial de 230 de apartamente. Proiectul este situat în zona Teişani din nordul Bucureştiului şi lucrările ar putea începe anul viitor. Potrivit unor surse din companie citate în presă, 22 din cele 48 de apartamente din ansamblul "Rovere Exclusive Concept" erau vândute pînă la jumătatea lunii octombrie.

Lucrările ansamblul "Rovere Exclusive Concept" au început în luna iunie a acestui an şi urmează să fie finalizate în iunie 2009. Apartamentele de două, trei şi patru camere sunt complet mobilate de Rovere Mobili şi au preţuri care încep de la 280.000 de euro şi ajung la 1,1 milioane euro. Finanţatorul proiectului este "Bancpost". Ansamblul are regimul de înălţime parter + 3 etaje, este dezvoltat pe un teren de 5.200 mp şi are o suprafaţă construită de 13.000 mp. Complexul de locuinţe va fi construit de firma turcă Summa.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional