Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Barcelona Residence Titan - investiţie de opt milioane euro, în Bucureşti

Locuinţe /

Barcelona Residence Titan - investiţie de opt milioane euro, în Bucureşti
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Barcelona Residence Titan este un ansamblu de locuinţe care se află în construcţie în Bucureşti, reprezentând o investiţie de circa 8 milioane de euro, după cum ne-a spus domnul Paul Filip, director executiv al agenţiei imobiliare Euro Invest Limited. Potrivit domniei sale, beneficiarul este societatea comercială Casa Con Bussines, iar proiectantul - SC M2 Studio SRL, constructorul fiind Unum Development Construct.

    (Interviu cu Paul Filip, director executiv al agenţiei imobiliare Euro Invest Limited)

    Reporter: Care este conceptul proiectului Barcelona Residence Titan?

    Paul Filip: Echipa de arhitecţi care a creat imaginea ansamblului Barcelona Residence Titan a obţinut o eleganţă clasică prin liniile simple, curate şi paleta de culori aleasă. Imaginea finală este aceea a unei eleganţe rafinate care se încadrează perfect în zona urbană existentă şi iese elegant în evidenţă.

    Apartamentele au fost concepute să satisfacă cerinţa de spaţiu, dar să şi întrunească toate calităţile pentru eficientizarea costurilor. Compartimentarea a fost gândită conform ultimelor tendinţe în materie de trai urban. Terasele spaţioase, vederea către parc de la etajele superioare întregesc eleganţa proiectului şi valorificarea locaţiei.

    Reporter: Ce suprafeţe au locuinţele şi cu ce finisaje sunt prevăzute?

    Paul Filip: Barcelona Residence Titan este un proiect imobiliar dezvoltat pe două subsoluri, parter şi unsprezece etaje, având destinaţie rezidenţială. Proiectul este construit pe un teren de 2.450 mp, cu o suprafaţă desfăşurată de 11.000 mp, însumând 122 de unităţi locative dispuse pe două scări. Suprafeţele apartamentelor încep de la 37 mp - suprafaţă utilă pentru o garsonieră, până la 189,35 mp - suprafaţă utilă pentru un apartament de patru camere cu o terasă cu vedere spre parc.

    Reporter: Care este investiţia pentru realizarea proiectului şi în cât timp consideraţi că o veţi amortiza?

    Paul Filip: Investiţia aproximativă este de opt milioane de euro. Apreciem că vom acoperi investiţia făcută în aproximativ patru ani.

    Reporter: Câte unitati locative au fost finalizate până în prezent?

    Paul Filip: Proiectul este în stadiu de construcţie. La momentul actual, suntem cu structura la etajul cinci şi au fost deja rezervate o parte din locuinţe.

    Reporter: Care sunt preţurile pentru o locuinţă în acest complex?

    Paul Filip: Preţurile încep de la 47.000 euro, plus TVA, pentru o garsonieră.

    Reporter: Ce facilităţi oferiţi beneficiarilor?

    Paul Filip: Proiectul dispune de 123 de locuri de parcare, dispuse în cele două subsoluri. Accesul este asigurat cu liftul sau pe scări. Proiectul este foarte bine poziţionat, la opt minute de staţia de metrou Titan, la trei minute de Policlinica Titan, la un minut de Parcul Titănel şi la cinci minute de Parcul IOR. Supermarketurile şi şcolile sunt foarte aproape de proiect.

    Reporter: Cine este dezvoltatorul proiectului?

    Paul Filip: Dezvoltatorul proiectului este un grup investiţional a cărui activitate în dezvoltarea imobiliară a început în Spania la sfârşitul anilor "70. În toată această perioadă, am rămas fideli angajamentului de a oferi produse imobiliare de cea mai bună calitate, cu un design modern şi atractiv, luând în considerare întotdeauna nevoile clienţilor noştri. Aceste principii ne-au permis să derulăm cu acelaşi succes proiecte diferite, de la clădiri rezidenţiale, restaurări, ansambluri de locuinţe, până la hoteluri şi spaţii comerciale. În ultimii ani ne-am extins prezenţa şi pe piaţa internaţională, prin proiecte imobiliare situate în Polonia, Brazilia etc.

    Din anul 2005, suntem prezenţi în România, atât în Braşov cât şi în Bucureşti, având în dezvoltare atât proiecte imobiliare rezidenţiale cât şi comerciale, dintre acestea Barcelona Residence Bucureşti poate fi exemplicarea perfectă a principiilor agenţiei imobiliare Euro Invest Limited SRL. Viziunea noastră asupra viitorului şi dorinţa de expansiune internaţională ne oferă în permanenţă oportunităţi de dezvoltare a diferite proiecte imobiliare cu diverse utilităţi, dar întotdeauna rămânem fideli unui mare principiu: calitatea.

    Reporter: Aveţi în plan dezvoltarea unor noi proiecte similare şi în ce locaţii?

    Paul Filip: Suntem în discuţii avansate pentru câteva locaţii din Bucureşti, dar şi în alte judeţe.

    Reporter: Care este profilul clientului căruia vă adresaţi?

    Paul Filip: Proiectele dezvoltate de noi (Barcelona Residence Băneasa, Barcelona Residence Braşov şi Barcelona Residence Titan) se adresează în general tinerilor cu un salariu peste medie şi cerinţe mai ridicate din punct de vedere al construcţiei şi finisajelor.

    Reporter: Cum vedeţi evoluţia pieţei imobiliare din ţara noastră?

    Paul Filip: În acest moment, evoluţia pieţei imobiliare este pozitivă. Există o cerere foarte mare pentru apartamente spaţioase, finisaje premium şi locaţii cu acces la mijloacele de transport în comun.

    Reporter: Mulţumesc!

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional