Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Hotelul de lux JW Marriott Istanbul Marmara Sea, inaugurat în luna mai

Internaţional /

Hotelul de lux JW Marriott Istanbul Marmara Sea, inaugurat în luna mai
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Lanţul hotelier american JW Marriott a inaugurat, luna trecută, JW Marriott Istanbul Marmara Sea, o unitate de cazare de lux înconjurată de Marea Marmara, amplasată în cartierul Atakoy din Istanbul.

    "Cu privelişti uluitoare şi activităţi ce aduc bucurie pasionaţilor de călătorii, JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea este ideal pentru oaspeţii care doresc să aibă parte de momente deosebite în timp ce explorează această destinaţie istorică", declară Candice D"Cruz, vicepreşedinte pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa al diviziei Luxury Brands din cadrul Marriott International. Domnia sa adaugă: "La fel ca în cazul tuturor hotelurilor JW Marriott, designul hotelului este axat pe natură".

    Desingul JW Marriott Istanbul Marmara Sea a fost creat de firma KCA International din Londra, potrivit unui comunicat al companiei hoteliere.

    Cele 204 camere şi apartamente spaţioase ale hotelului sunt situate pe 17 etaje. Cele mai multe camere au balcoane cu vedere la Marea Marmara şi la orizontul Istanbulului. Acestea sunt dotate cu televizoare cu ecran plat şi zone separate de lucru şi de living, respectiv băi din marmură, cu căzi mari. Apartamentele hotelului oferă camere de zi mari şi moderne şi zone de bucătărie dedicate. Iluminarea camerelor este inteligentă.

    Apartamentele Signature şi Presidential au jacuzzi pe terasă şi sisteme muzicale în camera de zi. Apartamentul prezidenţial are, de asemenea, o sală de sport privată şi un jacuzzi interior suplimentar, cu vedere la Marea Marmara.

    JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea oferă o multitudine de opţiuni culinare. Deschis toată ziua, restaurantul Ceres serveşte preparate mediteraneene, din Orientul Mijlociu, din Asia de Sud-Est şi fusion, cu fructe de mare. Hotelul are (la vedere) un cuptor din cărămidă pentru coacerea pâinii proaspete şi a pizza. Terasa în aer liber oferă staţii de gătit live şi bucătării deschise.

    Hotelul este ancorat într-un program "de la fermă la masă", JW Garden oferind o grădină organică în care sunt cultivate roşii, mentă, pătrunjel, rucola, rozmarin, măsline, verdeţuri locale şi multe altele. Aceste produse proaspăt cultivate sunt folosite în locurile de luat masa ale hotelului.

    La Vallée SPA, hotelul oferă o gamă de tratamente şi pachete de sănătate. Are opt săli de tratament, o sală exclusivă de tratament VIP şi jacuzzi privat. Hotelul găzduieşte, de asemenea, piscine infinite interioare şi în aer liber, o piscină pentru copii şi hamamuri turceşti.

    Centrul de fitness şi wellness La Vallée are programe ce includ sesiuni de yoga, antrenamente de respiraţie şi o serie de cursuri de fitness. Sunt disponibile, de asemenea, diverse experienţe pentru familii, inclusiv cursuri de navigaţie, excursii de lux şi excursii pe jos.

    Hotelul are spaţii extinse pentru evenimente, opt săli de întâlniri, facilităţi vizuale de ultimă generaţie şi un centru de afaceri deschis non-stop.

    Oaspeţii pot face cumpărături fără să părăsească hotelul, deoarece complexul găzduieşte numeroase magazine.

    Hotelul este situat în apropiere de atracţii populare, inclusiv de moscheea Hagia Sofia, Palatul Topkapi, Portul Galata, Palatul Dolmabahce, Piaţa Taksim şi Acvariul din Istanbul.

    Hotelul se află la 45 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Istanbul. Este, de asemenea, aproape de Aeroportul Ataturk din Istanbul, care oferă acces la avioane private.

    La finele lunii aprilie, Marriott International Inc. a sărbătorit lansarea The Westin London City, hotelul cu numărul 1.000 în regiunea Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). Compania a anunţat că, în 2022 şi 2023, aşteaptă să inaugureze peste 200 de proprietăţi, cu 38.000 de camere, în EMEA.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional