Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Kuziini, singurul showroom de bucătării din România complet digitalizat

Mobilier /

Kuziini, singurul showroom de bucătării din România complet digitalizat
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Antreprenorul român Mădălin Tomescu a lansat, în octombrie, Kuziini, singurul concept- store de bucătării pe comandă, operaţional 100% digital, în urma unei investiţii de aproximativ 1.000.000 de lei.

    Diferit făţă de alte magazine de specialitate, concept store-ul Kuziini funcţionează fără staff, iar accesul clienţilor se face prin intermediul unui sistem de recunoaştere facială, instalat la intrarea în showroom. Astfel, clienţii, fie că sunt arhitecţi, designeri sau utilizatori finali, au acces non-stop în concept store-ul aflat în zona centrală a Bucureştiului.

    Cum îţi alegi bucătăria

    Procesul de alegere şi configurare a unei bucătării din catalogul Kuziini este complet digitalizat. În showroom există un scanner care măsoară înălţimea utilizatorului, ceea ce oferă oportunitatea ca bucătăria să fie proiectată în aşa fel încât corpurile să fie uşor de accesat de către beneficiar, în funcţie de înalţimea acestuia. Totodată, pasul respectiv nu este obligatoriu, utilizatorul având posibilitatea de a alege orice înălţime pentru corpurile de mobilier. De asemenea, Kuziini pune la dispoziţia clienţilor un alt scanner, care, odată plasat în centrul bucătăriei din locuinţa clientului, scanează toate detaliile legate de încăpere, inclusiv dacă pereţii sunt drepţi sau nu, eliminând, astfel, etapa anevoioasă de măsurare a încăperii.

    Configurator digital, care permite construirea în detaliu a bucătăriei

    Configuratorul Kuziini, care poate fi folosit atât în show­room, cât şi pe site-ul companiei, oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi modela singuri bucătăria, în funcţie de dorinţele lor. Configuratorul îţi permite să alegi tipul de cameră, dimensiunile acesteia, dar şi detaliile de construcţie precum ferestre, grinzi, întrerupătoare şi alte detalii.

    De asemenea, în configurator, clientul poate să îşi aleagă tipul de mobilă pe care îl doreşte, iar apoi să modifice dimensiunile corpului ales.

    Totodată, utilizatorul poate să aleagă materialul, culoarea şi accesoriile pieselor de mobilier, în funcţie de preferinţe.

    În showroom, cu ajutorul mai multor staţii de lucru, clienţii se conectează la platforma unde îşi pot configura bucătăria în cele mai mici detalii, iar costul acesteia va fi generat automat. Pentru orice întrebare, utilizatorul trebuie doar să apese un buton, şi va fi conectat pe live chat cu un arhitect din call-center-ul Kuziini, care îl va ajuta în procesul de proiectare a bucătăriei.

    Procesul de producţie, urmărit în timp real

    Un alt aspect inedit al Kuziini este urmărirea produsului în fabrică. După ce utilizatorul îşi alege mobila dorită, acesta o comandă, iar apoi, cu ajutorul unui identificator, acesta poate urmări în timp real procesul de fabricaţie, având astfel posibilitatea de a verifica produsul prin fiecare maşină prin care trece. Astfel, utilizatorul poate să îşi urmărească produsul de la configurator până la livrare.

    "Noutatea absolută este Qsimo, un sistem de operare şi asistenţă clienţi: este suficient să atingi un obiect din showroom şi vei primi prin intermediul sistemului informaţii audio sau video despre acesta. Acest sistem interactiv, împreună cu toate celelalte detalii tehnologice din modelul nostru de business, au rolul de a reduce semnificativ timpul pe care un client îl alocă pentru proiectarea bucătăriei pe care o doreşte. Ştim cu toţii că pentru clienţii români bucătăria este cel mai important spaţiu din casă, iar noi ne dorim o experienţă de achiziţie cât mai simplă", a declarat Mădălin Tomescu, fondator Kuziini, la lansarea showroom-ului.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional