Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Satu Mare: Uşoară creştere a numărului de locuinţe autorizate

F.A. Locuinţe /

Numărul de autorizaţii de construire pentru locuinţe a înregistrat o uşoară creştere în municipiul Satu Mare în primele trei luni ale anului 2010, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2009, respectiv 38 faţă de 34. Cele mai multe locuinţe noi au fost construite în zona de nord a municipiului, ne-a declarat doamna Veronica Pop, arhitect şef în cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare.

Potrivit aceleiaşi surse, pe parcursul anului 2009 au fost eliberate 124 autorizaţii de construire pentru locuinţe unifamiliale şi 7 pentru locuinţe colective, reprezentând 83 de apartamente. Activitatea de autorizare a înregistrat o scădere faţă de anul 2008, când au fost în total emise 172 autorizaţii pentru locuinţe unifamiliale şi 32 pentru locuinţe colective, reprezentând 633 de apartamente.

Dacă în anul 2009 au fost emise cumulat în primele trei luni ale anului 30 de autorizaţii pentru construcţia de birouri, hoteluri, spaţii industriale, centre comerciale, în perioada similară din 2010 nu a fost eliberată nicio autorizaţie cu o astfel de destinaţie. La nivelul municipiului Satu Mare nu au fost înregistrate sistări sau conservări de şantiere, ne-a mai spus doamna Veronica Pop, arhitect şef.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional