Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

1.500 mp inchiriati in Premium Plaza

I.D. Piaţa Imobiliară /

Premium Plaza

Premium Plaza

Compania Webhelp, specializata in servicii externalizate de relatii cu clientii, si-a extins operatiunile din Bucuresti prin inchirierea a noi spatii de birouri in cladirea Premium Plaza din apropierea pietei Victoriei din Capitala. Tranzactia a fost intermediata de consultantul imobiliar, The Advisers/Knight Frank.

Compania multinationala de origine franceza a inchiriat 1.500 de mp, pe primele doua etaje ale cladirii Premium Plaza, care dispune de un total de aproximativ 8.600 de mp inchiriabili, distribuiti pe opt etaje.

Parte din zona centrala de business din Bucuresti (CBD), Piata Victoriei prezinta in acest moment o rata de neocupare mica si o serie de beneficii pentru chiriasii cladirilor de birouri, precum accesibilitate usoara prin multiple optiuni de transport, dar si vizibilitate sporita, intr-una dintre cele mai apreciate zone de business ale Capitalei.

Oliver Derksen, Consultant The Advisers/Knight Frank, Divizia Office, a declarat:

"Suntem bucurosi ca aceasta colaborare a rezultat in gasirea unor solutii care sa corespunda cerintelor si nevoilor Webhelp privind inchirierea spatiilor de birouri ale companiei in Bucuresti. Evolutia pozitiva si cresterea companiei Webhelp pe piata romaneasca se reflecta perfect in alegerea unui sediu in CBD si in popularitatea zonei. Anul acesta echipa The Advisers/Knight Frank a fost implicata in tranzactii de inchiriere a 52% din intreaga suprafata de birouri inchiriata in aceasta zona."

In luna septembrie a acestui an Webhelp a realizat deja prima faza a operatiunii de relocare si extindere, ocupand deja etajul doi al cladirii, iar incepand cu ianuarie 2014, compania va ocupa si primul etaj al Premium Plaza.

The Advisers/Knight Frank a tranzactionat in acest an o suprafata de aproximativ 60.000 mp de spatii de birouri.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional