Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Hilton îşi extinde portofoliul în Portugalia

Internaţional /

Hilton îşi extinde portofoliul în Portugalia
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Canopy by Hilton, Tapestry Collection by Hilton şi DoubleTree by Hilton sunt aşteptate să se deschidă în 2025 şi 2026

    Hilton a anunţat noi planuri de extindere a prezenţei sale în Portugalia prin adăugarea de trei hoteluri sub mărcile Canopy by Hilton, Tapestry Collection by Hilton şi DoubleTree by Hilton, potrivit hospitality-on.com. Programate să se deschidă în 2025 şi 2026, aceste noi proprietăţi vor contribui la creşterea Hilton în Europa de Sud, oferind o varietate de locuri de cazare şi experienţe pentru călători.

    "Anul trecut, numărul de turişti din Portugalia a crescut la maxime record şi, cu cererea care se aşteaptă să continue, ţara este o piaţă de investiţii hotelieră incredibil de atractivă", a declarat Patrick Fitzgibbon, prim-vicepreşedinte Hilton pentru dezvoltare EMEA, adăugând: "Suntem încântaţi că am semnat acorduri pentru noi proprietăţi, extinzându-ne şi mai mult portofoliul portughez de peste 20 de hoteluri care sunt operaţionale şi în curs de dezvoltare. Suntem mândri că îmbunătăţim şi mai mult gama de opţiuni pentru călătorii din Portugalia".

    Canopy by Hilton, în Marina Vilamoura

    Aşteptat să se deschidă în 2026, Canopy by Hilton Vilamoura Marina va oferi o experienţă de tip boutique hotel care evidenţiază zona locală. Situat la 500 de metri de Praia da Vilamoura, în centrul oraşului Marina Vilamoura, hotelul de 155 de camere va dispune de facilităţi precum restaurant, bar, spa, piscină în aer liber şi centru de fitness. Dezvoltarea este rezultatul unui acord de franciză cu Arrow Global Group.

    "Suntem încântaţi să anunţăm Canopy by Hilton Vilamoura Marina. Anul trecut, Algarve a primit peste cinci milioane de vizitatori şi continuă să existe o cerere semnificativă pentru cazare în regiune. Completând Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa din apropiere, hotelul va fi o nouă opţiune în această destinaţie turistică majoră, oferind un sejur primitor şi inspirat local", spune Francisco Moser, CEO de ospitalitate la Details Hospitality, Sports & Leisure (parte din Arrow Global).

    Santo André Beach Hotel, Tapestry Collection by Hilton - în Santiago do Cacém

    Aşteptat să fie inaugurat în 2025, Santo André Beach Hotel, Tapestry Collection by Hilton va fi prima proprietate Hilton din regiunea Santiago do Cacém. Hotelul va oferi 44 de camere, împreună cu un restaurant, bar, sală de gimnastică şi piscină pe acoperiş. Situat la 200 de metri de Lagunele Santo Andre şi Sancha, şi la 500 de metri de plaja Santo André, acest hotel face parte dintr-un acord de franciză cu Mercan Properties Group.

    DoubleTree by Hilton, aproape de aeroportul Lisabona

    Odată inaugurat, în 2025, DoubleTree by Hilton Lisbon Airport se va adresa călătorilor de afaceri şi de agrement, fiind amplasat la doar cinci minute de aeroportul Lisabona. Hotelul va avea 199 de camere şi 20 de apartamente, precum şi restaurant, bar, zonă de mic dejun şi facilităţi pentru întâlniri şi evenimente. O sală de fitness şi o zonă în aer liber vor fi, de asemenea, disponibile pentru oaspeţi. Această proprietate este dezvoltată în baza unui acord de franciză cu Mercan Properties Group.

    Jordi Vilanova, preşedintele Mercan Properties Portugalia, spune: "Marcăm astfel extinderea continuă a portofoliului nostru în Portugalia, sub mai multe mărci. Ne aşteptăm ca aceste trei proprietăţi să creeze aproximativ 325 de locuri de muncă, oferind o contribuţie semnificativă la ocuparea forţei de muncă şi investiţiile locale în Portugalia".

    Oaspeţii acestor proprietăţi Hilton pot beneficia de programul de fidelizare Hilton Honors, care oferă puncte pentru sejururi şi experienţe la hotel, împreună cu beneficii precum check-in contactless, selecţia camerelor şi reduceri exclusive.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional