Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

125 de loturi de teren atribuite la Sibiu

I.D. Investiţii /

Cele 125 de loturi de teren din cartierul sibian Tineretului vor fi distribuite gratuit incepand cu 10 septembrie tinerilor care indeplinit cerintele de calificare impuse de primarie.

Loturile vor fi atribuite in folosinta gratuita pe durata constructiei pe care tinerii o vor edifica pe respectiva suprafata. In termen de sase luni beneficiarii trebuie sa intabuleze in evidentele funciare dreptul de folosinta gratuita a acestui teren. In acelasi termen beneficiarii trebuie sa depuna actele in vederea obtinerii autorizatiei de construire, iar in termen de un an vor trebui sa inceapa constructia propriu-zisa a casei. In caz contrar dreptul de folosinta gratuita va fi retras.

Comisia speciala pentru evaluarea dosarelor subliniaza faptul ca dreptul de folosinta gratuita asupra respectivului lot nu este transmisibil altei persoane. Dupa finalizarea locuintei beneficiarul poate solicita cumpararea terenului care i-a fost atribuit.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional