Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

25-27 SEPTEMBRIE 2015 - PALATUL PARLAMENTULUITârgul Naţional Imobiliar - TNI

Piaţa Imobiliară /

Târgul Naţional Imobiliar - TNI

Singurul eveniment imobiliar "complet" - Târgul Naţional Imobiliar TNI - ce reuneşte atât ofertele LOW COST, SMART DEAL, BUSINESS şi PREMIUM îşi deschide porţile VINERI, 25 SEPTEMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului - Sala Unirea. Principalele 120 de companii ce activează în domeniul imobiliar, construcţii şi financiar din România sunt prezente în cadrul TNI cu scopul de a promova cele 30.000 de unităţi locative pentru care au conceput oferte speciale şi reduceri de preţ. Portofoliul expoziţiei este variat, cuprinzând oferte de locuinţe noi şi vechi, spaţii comerciale, terenuri din Bucureşti, ILFOV, litoral, Valea Prahovei, dar şi celelalte zone ale ţării.

Preţul minim pentru o proprietate ofertată în cadrul evenimentului este de 4.000 EURO pentru un teren intravilan de 780 mp situat în Breaza, iar preţul maxim din cadrul târgului este 8.4 milioane de EURO pentru un teren de 65.000mp din Buşteni zona Piatra Arsă.

Preţurile imobilelor din capitală prezente exclusiv la TNI pornesc de la valoarea de 17.500 EURO pentru o garsonieră de 25 de mp utili, situată în sectorul 4 al Capitalei, între două artere principale: B-dul Alexandru Obregia (Metalurgiei) şi B-dul Constantin Brâncoveanu, în ansamblul Family Residence Poştalionului şi ajung până la 247.605 EURO pentru un apartament de 5 camere, 142 mp utili situat în vecinătatea Complexului Mall din Calea Vitan, în ansamblul de locuinţe Vitan Residence 2.

Chiar dacă sezonul estival pe litoral s-a încheiat, în cadrul Târgul Naţional Imobiliar aveţi şansa de a începe vacanţe nesfârşite la Marea Neagră. Preţurile pornesc de la 2.500 EURO pentru cei care înţeleg beneficiile de a plăti echivalentul a câtorva vacanţe la mare şi a deveni proprietar periodic pentru totdeauna al unui apartament în Blaxy Resort- primul resort de cinci stele de pe litoralul românesc.

Apartamentele cu vedere la munte sunt la mare căutare în orice perioada a anului, iar preţurile pornesc de la 18.700 EURO pentru o garsonieră de 33 mp situată în Azuga zona centrală şi ajung până la 4,2 milioane EURO pentru un spaţiu turistic cu suprafaţă de 3.064 mp utili şi 1.795 mp teren situat în Predeal, zona Trei Brazi.

Pe durata celor trei zile de eveniment (25-27 SEPTEMBRIE ) vizitatorii TNI au acces la oferte speciale: discounturi în bani, reducerea avansului necesar rezervării, posibilitatea de a plăti în rate direct la dezvoltator, locuri de parcare cadou, vouchere de mobilier în valoare de 2.000 EURO şi posibilitatea de a da la schimb locuinţa veche pentru o locuinţa nouă plus diferenţa în bani ce poate fi achitată cash sau cu orice tip de credit: imobiliar, ipotecar sau Prima Casă.

Printre ansamblurile rezidenţiale ce îşi expun ofertele în cadrul Târgului Naţional Imobiliar din acest weekend se numără: Carol City Park, Club Lac Snagov, Luxury Residence Corbeanca, În City Residence, Palladium Residence, Vitan Residence 2, 20th Residence, Greenfield, Scandinavia Residence, Corbeanca Park, Rin Nord Residence, Militari Residence, Adora Urban Village, Vivere Rezidential, Pipera Rezidential II, Smart City Residence, Decebal Rezidential, Dristor Residence, Confort Urban Residence Rahova, Apollo Residence, New City Residence, Paladin Residence, Serena Apartments, Arena Apartments, Tineretului Residence, Fundeni Residence, Cartierul Rezidenţial Pinului, Giurgiului Rezidenţial, Colina Marei, Mogosoaia Rezidential, Octopus Garden, Hystria Residence, Melita Residence, City Point, Cubic Residence, Prohil Rezidential, Metropolitan Residence, Studio Plus, Family Residence Metalurgiei, Astrelor Residence 3, New Town Residence etc.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional