Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

33 de milioane de euro pentru complexul "Castrum"

(A.T.) Piaţa Imobiliară /

Complexul "Castrum", compus dintr-o clădire de birouri de clasa A şi un aparthotel de 4 stele se apropie de finalizare, a anunţat, ieri, compania imobiliară "CB Richard Ellis Eurisko". Astfel, se aşteaptă ca livrarea la cheie a proiectului de birouri să aibă loc în a doua jumătate a anului, iar aparthotelul - în trimestrul IV al acestui an.

Dezvoltatorul va investi 33 milioane de euro până la finalizarea acestui proiect localizat pe strada Sevastopol din Capitală, având o finanţare de 16,8 milioane de euro obţinută de la BCR. Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, suprafaţa totală construită desfăşurată este de 21.431 mp şi include o clădire de birouri pe parter şi şase etaje, pe o suprafaţă de 3.555 mp, şi aparthotelul de 11 etaje. Acesta din urmă are o suprafaţă de 10.300 mp. Parcarea subterană structurată pe trei niveluri, oferă peste 170 de locuri.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional