Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

46 de blocuri urmeaza sa fie reabilitate in Oradea

A.D. Investiţii /

46 de blocuri urmeaza sa fie reabilitate in Oradea

Alte 46 de blocuri din municipiul Oradea urmeaza sa fie reabilitate termic, dupa ce Primaria a finalizat procedura de achizitie publica pentru elaborarea documentaţiei tehnico-economice.

"Incercam sa finalizam aceste proceduri pentru a depune cat mai multe proiecte de reabilitare termica pe noua axa de finantare care se va deschide la toamna (n.r. cu fonduri europene)", a declarat primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan.

Valoarea estimata a contractului pentru elaborarea documentatiei tehnico-economice este de peste 250.000 de lei fara TVA, firmele participante la licitatie fiind Arhidinamic si Serbis.

Contractul urmeaza sa fie incheiat dupa 30 iulie.

Cele 46 de blocuri sunt impartite in 7 loturi si vin in completarea celor 32 de blocuri reabilitate termic din 2006 pana in prezent la nivelul municipiului.

Realizarea documentatiei de proiectare este suportata din fonduri de la bugetul local in proportie de 100%, iar executarea lucrarilor de interventie este acoperita din fonduri de la guvern in proportie de 50%, fonduri de la bugetul local in proportie de 30% si fonduri ale asociatiilor de proprietari 20%.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional