Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

60% din spaţiile comerciale din Adora Mall sunt deja închiriate

C.P. Piaţa Imobiliară /

Adora Mall din Craiova reprezintă noul centru comercial al dezvoltatorului Sonae Sierra în România. Centrul comercial oferă clienţilor 190 de magazine, o suprafaţă netă închiriabilă de 59.000 metri pătraţi şi 1.800 de locuri de parcare. Potrvit reprezentanţilor "Adora Mall", 60% din suprafaţa disponibilă este deja închiriată.

"Eurisko", agentul de închiriere responsabil al proiectului "Adora Mall", a încheiat recent un contract de închiriere pentru 3.000 mp cu "Cinema City", cel mai mare operator de cinematografe de tip multiplex din Europa Centrală şi de Est.

"Cinema City stabileşte un nou concept de divertisment cinematografic pentru Craiova, îmbogăţind oferta "Adora Mall" prin transformarea sa în principala alegere ca destinaţie de cumpărături şi relaxare", a afirmat Ingo Nissen, manager pentru Dezvoltare şi reprezentant naţional al "Eurisko" pentru România. Mooky Greidinger, CEO "Cinema City International".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional