Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

85% din apartamentele Aparthotelului Alpin au fost vândute

Ovidiu VRÂNCEANU, Braşov Piaţa Imobiliară /

Aparthotelul Alpin de 5 stele din Poiana Braşov, divizia de apartamente rezidenţiale din incinta complexului hotelier Alpin Resort, a vândut peste 85% din apartamentele scoase la vânzare. Potrivit unui comunicat al companiei, "în perioada 2009-2010 s-au vandut în medie 3 apartamente/ lună, la un preţ cuprins între 250.000 euro şi 350.000 euro pe apartament, în funcţie de dimensiunile şi pozitia apartamentului în condominiu"

Daniela Eşanu, director general al Alpin Resort, spune că "după doar 16 luni de la darea în exploatare, statistica pe primul trimestru 2011, comparativ cu aceleaşi luni ale anului 2010, indică o creştere a gradului de ocupare cu 35%".

Cu o investiţie de peste 15 milioane euro pentru modernizarea complexului hotelier Alpin şi aducerea la nivelul de 5 stele, Alpin Resort Hotel şi-a adăugat ofertei de turism apartamentele rezidenţiale, un centru spa, Alpin Vitarium, un nou restaurant cu specific mediteranean si modernizarea grădinii şi teraselor. Datorită investiţiei majore, cifra de afaceri a complexului a crescut cu 20%, ajungând în 2010 la aproape 70 milioane lei.

Apartamentele rezidenţiale se pot cumpăra şi utiliza la dispoziţia proprietarilor sau pot fi închiriate în scop turistic fie în regim family (maximum 4 persoane în cele 2 dormitoare), regim junior (1 dormitor), 2 camere single sau 2 camere duble. Tarifele de recepţie încep de la 275 euro pentru apartamentele în regim family pe noapte cu mic dejun inclus sau 225 euro pentru un apartament în regim junior pe noapte cu micul dejun inclus, a mai precizat Daniela Eşanu.

Alpin Resort Hotel are 114 apartamente executive de 5 stele. Complexul hotelier este deţinut de firma MTG Touring Estival, controlată de oamenii de afaceri Roxana şi Claudiu Aron, fiecare cu 50% din părţile sociale.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional