Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

9 din 10 bucureşteni caută locuinţe sub 100.000 de euro

F.A. Piaţa Imobiliară /

9 din 10 bucureşteni caută locuinţe sub 100.000 de euro, arată o sinteză realizată de portalul imobiliar imopedia.ro din informaţiile culese din partea vizitatorilor târgurilor de profil din acest an, precum şi din cadrul propriului portal, informează NewsIn.

"Criza îşi face tot mai mult prezenţa în bugetele românilor alocate pentru achiziţionarea unei locuinţe. 9 din 10 bucureşteni care se încumetă să-şi cumpere o casă în această perioadă aleg locuinţe care nu depăşesc 100.000 de euro, reiese din datele analizate de portalul imobiliar Imopedia.ro. Procentul celor care se orientează spre astfel de locuinţe este în creştere faţă de începutul acestui an. Concret, dacă în primăvara trecută 85% dintre cumpărători alegeau apartamemente care nu depăşeau 100.000 de euro, acum numărul proprietarilor care cumpară astfel de locuinţe este cu 6% mai mare, potrivit aceloraşi informaţi", se arată în sinteza realizată de imopedia.ro.

La polul opus, în cazul apartamentelor scumpe, care depăşesc 150.000 de euro, doar 2% dintre cumpărători au bani pentru asemenea locuinţe.

În ceea ce priveşte tipul de locuinţă, cei mai mulţi cumpărători s-au orientat către apartamentul la bloc. Astfel, peste 80% dintre cei care au devenit proprietari în toamnă au ales să locuiască la bloc, faţă de 85% în primăvara acestui an.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional