Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ÎN 2012,AFI Properties a înregistrat o creştere de 5% a venitului net obţinut din operaţiuni

F.A. Piaţa Imobiliară /

AFI Properties, compania mamă a AFI Europe, a anunţat o creştere de 5% a venitului net din operaţiuni şi o valoare totală a activelor societăţii a de 1,5 miliarde de euro, conform rapoartelelor financiare pentru trimestrul patru al anului trecut şi raportului anual pentru anul 2012, publicate de companie.

Potrivit unui comunicat remis redacţiei, România este piaţa cea mai importantă unde AFI Properties, prin AFI Europe, îşi concentrează în prezent activitatea de dezvoltare. În plus faţă de România, AFI Europe operează în şapte ţări din Europa Centrală şi de Est (ECE) şi din Europa de Sud Est (ESE), printre care Republica Cehă, Serbia, Germania şi Polonia.

Suprafaţa totală închiriabilă a activelor AFI Properties este 488.000 de metri pătraţi.

Pe partea operaţională, mall-ul AFI Palace Cotroceni din Bucureşti, cel mai mare şi cel mai important active deţinut, a înregistrat o creştere de 14% în Ron (9% în euro) a cifrei de afaceri anuale a chiriaşilor (din vânzări) pentru 2012 comparativ cu 2011, afacerile anuale cumulate fiind de 196 de milioane de euro, se precizează în comunicat.

AFI Palace Cotroceni a arătat o creştere şi a traficului din mall, având o medie zilnică de mai mult de 52.000 de vizitatori şi un total de peste 19 milioane de vizitatori pentru anul 2012.

Venitul net al AFI Europe România din operaţiunile mall-ului AFI Palace Cotroceni a crescut în 2012 cu 9,4%, comparativ cu 2011, ajungând la un total de 26,9 milioane de euro, faţă de 24,6 milioane de euro, cât ne arătau cifrele în 2011.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional