Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

A demarat licitatia pentru atribuirea lucrarilor de reabilitare a infrastructurii de apa din Falticeni

I.D. Investiţii /

Infrastructura de apa si apa uzata a municipiului Falticeni, judetul Suceava, va fi extinsa si reabilitata din fonduri europene prin Programul Operational Sectorial Mediu, Axa 1 "Extinderea si modernizarea infrastructurii de apa si apa uzata".

Operatorii economici interesati pot depune ofertele pana la data de 3 iulie 2012. Castigatorul licitatiei va fi desemnat in functie de criteriul "pretul cel mai scazut".

Valoarea totala a lucrarilor a fost estimata la suma de 39,45 milioane lei fara TVA, potrivit reprezentantilor beneficiarului Acet SA Suceava.

Contractul include reabilitarea retelei de alimentare cu apa in lungime totala de aproximativ 10 km, extinderea retelei de alimentare cu apa pe o lungime totala de aproximativ 16 km, reabilitarea instalatiilor hidraulice aferente rezervoarelor de la Tampesti, Pietrari si Opriseni.

In ce priveste reteaua de canalizare, aceasta va fi reabilitata pe o lungime de aproximativ 1,8 km, totodata se vor executa lucrari de extindere a retelei pe o lungime de 22,7 km si se vor construi cinci statii de pompare ape uzate noi.

Perioada de implementare a contractului este de 30 de luni.

Contractul face parte din proiectul "Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa din judetul Suceava", ce se ridica la valoarea de 494,77 milioane lei. Investitia cuprinde 17 contracte dintre care doua de servicii, trei de furnizare dotari si 12 de lucrari.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional