Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

A fost anulata procedura de atribuire pentru repararea Colegiului Vasile Alecsandri din Galati

F.A. Investiţii /

Decizia Primariei Municipiului Galati de a anula rezultatul procedurii de atribuire pentru efectuarea de reparatii capitale la Colegiul National Vasile Alecsandri a fost mentinuta de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) in pofida contestatiilor depuse impotriva deciziei Primariei.

Societatea Dedal Bahamat a depus o contestatie la CNSC solicitand anularea comunicarii rezultatului procedurii, constatarea ca oferta sa satisface cerintele din caietul de sarcini si obligarea autoritatii contractante sa continue procedura.

In paralel, societatea Metaltrade International, a cerut printr-o alta contestatie anularea comunicarii rezultatului procedurii, in referire la oferta sa, anularea procedurii si obligarea autoritatii contractante la continaure procedurii prin reevaluarea ofertelor si desemnarea castigatorului.

CNSC a respins ambele contestatii ca nefondate si a hotarat mentinerea deicizie Primariei Galati de anulare a procedurii de atribuire.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional