Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

A fost lansata licitatia pentru consultanta in cadrul proiectului de constructie a tronsonului Comarnic Brasov

I.D. Investiţii /

CNADNR a lansat licitatia pentru achizitionarea de servicii de consultanta in cadrul proiectului de realizare a tronsonului Comarnic-Brasov, ce face parte din autostrada Bucuresti-Brasov.

Valoarea estimata a contractului este de 23,66 milioane lei fara TVA, iar durata 20 de luni. Proiectul va fi finantat din bugetul de stat, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Consultantul va actualiza studiul de fezabilitate, va elabora studiile si analizele necesare fundamentarii deciziei de concesiune, ca si documentatia de atribuire a contractului de concesiune, va recomanda structura financiara optima care va atrage oferte competitive din sectorul privat. Totodata, castigatorul licitatiei va asigura asistenta tehnica, juridica si financiara in pregatirea, lansarea si atribuirea contractului de concesiune, precum si asistarea in etapa de inchidere financiara, si va intocmi documentatia aferenta contractului dintre sectorul privat si autoritatea contractanta.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional