Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

A fost semnat contractul pentru executia unui pasaj subteran la Craiova

I.D. Investiţii /

Primaria Craiova a semnat inmpreuna cu asocierea Mitliv Exim-Habau Constructii contractul pentru executia unui pasaj subteran in vederea descongestionarii traficului rutier din zona metropolitana Craiova. Valoarea contractului este de 35,6 milioane lei fara TVA, potrivit unui comunicat al primariei.

Proiectul prevede realizarea unui pasaj denivelat subteran, pe sub intersectia strazii Aries cu strada A.I. Cuza si respectiv cu strada Imparatul Traian in vederea preluarii traficului auto pe bvd. Carol I - strada Aries.

"Termenul de executie al lucrarilor este de maxim 18 luni calendaristice. Constructorii au promis ca nu ne va prinde iarna cu lucrarile. E posibil daca vremea va fi buna ca pana la sfarsitul acestui an pasajul subteran sa fie terminat. Incercam sa nu blocam orasul. Probabil la sfarsitul lunii mai vor incepe efectiv lucrarile la pasajul subteran." a declarat Antonie Solomon, primarul Craiovei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional