Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ABI a lansat contractele de servicii imobiliare standardizate

F. A. Piaţa Imobiliară /

Asociaţia Brokerilor Imobiliari (ABI) lansează un sistem de protecţie a clienţilor agenţiilor imobiliare şi de control al agenţilor. Protecţia consumatorilor în domeniul imobiliar, asigurarea juridică sau chiar Comisia Etică şi obligativitatea cursurilor în domeniu, îşi propun să facă din această piaţă a brokerilor una exclusiv destinată profesioniştilor, informează un comunicat remis redacţiei.

"ABI îşi propune prin acest concept complex de asigurare juridică să profesionalizeze piaţa tranzacţiilor imobiliare şi să ducă la micşorarea numărului litigiilor dintre brokeri şi clienţii lor. În plus, vrem ca cei care apelează la brokerii membrii ABI să aibă garanţia că au parte de servicii profesionale şi corecte din punct de vedere legal. Vrem să oferim membrilor noştri posibilitatea de a lucra cu instrumente potrivite şi de a creşte încrederea clienţilor în corectitudinea brokerilor pentru a ne atinge obiectivul principal: susţinerea şi profesionalizarea brokerilor imobiliari", a declarat Dragoş Vîlceanu, preşedinte ABI.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional