Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ACHIZIŢII PUBLICEEvaluarea ofertelor pentru Pavilionul Sanatoriului Techirghiol: reluarea rundei

I.D. Investiţii /

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor obligă Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol să reevalueze ofertele depuse în cadrul procedurii de achiziţie a lucrărilor de proiectare şi executare în scopul modernizării Pavilionului A al sanatoriului.

Decizia CNSC survine în urma contestaţiei depuse de S.C. Euro Construct Internaţional S.R.L. prin care solicita verificarea admisibilităţii ofertei declarate câştigătoare şi anularea rezultatului procedurii de atribuire. Totodată contestatarul atrăgea atenţia asupra necesităţii aplicării criteriului de atribuire: "preţul cel mai scăzut", precum se precizează în documentaţia de atribuire .

Procedurile de achiziţie pentru contractul în cauză au fost demarate la data de 26 iunie 2011, serviciile de proiectare şi executare fiind evaluate la suma de 14,5 milioane lei fără TVA. Durata acordului-cadru urma să fie de 36 luni.

În urma cercetării procedurii de achiziţie publică CNSC a hotărât, la data de 3 noiembrie anularea, raportului procedurii şi impunerea reevaluării ofertelor.

Beneficiarul are la dispoziţie 10 zile, de la primirea deciziei Consiliului, pentru a se conforma.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional