Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Acţionarul majoritar Duraziv şi-a recuperat banii din imobiliare cu o pierdere de 10%

F.A. Piaţa Imobiliară /

Acţionarul majoritar şi directorul general al companiei producătoare de adezivi şi profile metalice Duraziv, Daniel Guzu, a declarat azi că a reuşit să îşi recupereze banii investiţi în proiecte imobiliare, însă cu o pierdere de 10%.

"Nu am câştigat, dar mi-am recuperat banii şi sunt mulţumit. Pierderea a fost de proximativ 10%. Am avut investit aproximativ 2 milioane de euro, în principal, în apartamente şi în câteva terenuri", a declarat Daniel Guzu, informează NewsIn.

Potrivit acestuia, din 45 de apartamente construite în Popeşti mai sunt de vânzare 5 apartamente, iar în localitatea Bragadiru, împreună cu un partener, a fost vândut un bloc cu 14 apartamente. De asemenea, în aceeaşi localitate, Daniel Guzu mai are în construcţie un bloc de 20 de apartamente, care va fi finalizat în primăvara lui 2010, în acest moment, construcţia aflându-se la roşu.

"A fost o greşeală că m-am băgat în imobiliare. Mă voi axa pe Duraziv şi pe vinuri. Nu intenţionez să cresc producţia de vinuri, ci calitatea acestora. Am o capacitate de producţie de un milion de sticle pe an, însă nu mai vreau să mai extind" a mai declarat Guzu.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional