Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Acţiunile Impact revin azi la tranzacţionare la BVB

F. A. Piaţa Imobiliară /

Acţiunile Impact Developer & Contractor vor reveni la tranzacţionare pe Bursă în data de 11 februarie 2009, ca urmare a finalizării operaţiunilor de consolidare a valorii nominale de la 0,1 lei la 1 leu, decisă de Adunarea Generală a Acţionarilor din 10 noiembrie 2008.

Potrivit unui comunicat al companiei remis Bursei de Valori Bucureşti, în urma acestei decizii, capitalul social al companiei, în valoare de 200 milioane lei, este divizat în 200 milioane acţiuni cu o valoare nominală de 1 leu. Conform registrului acţionarilor, la data de înregistrare compania avea înregistraţi un număr de 6.147 acţionari.

Impact Developer & Contractor SA a realizat, în anul 2008, o cifră de afaceri preliminată de 151,7 milioane lei, în creştere cu circa 40% faţă de veniturile în valoare de 108,64 milioane lei înregistrate în anul 2007. Anul trecut, au fost încheiate contracte în valoare de 75 milioane lei (circa 20 milioane euro).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional