Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Active Power Solutions, centru de afaceri de peste 1 milion euro

V.B. Piaţa Imobiliară /

Active Power Solutions, centru de afaceri de peste 1 milion euro

Grupul de companii Active Power Solutions (APS) va investi 1,5 milioane euro în mai multe proiecte de dezvoltare ce vizează în principal consolidarea poziţiei pe piaţa de servicii de telecom B2B şi prezenţa pe noi pieţe, prin încheierea de parteneriate strategice sau achiziţionarea unor IMM-uri active în zona de telecom, it, zona financiară, turism şi training, conform unui comunicat remis azi redacţiei.

APS îşi face debutul şi pe piaţa imobiliară clujeană, prin construirea unui centru de afaceri evaluat la peste 1 milion euro.

Fondatorul grupului, Cătălin Chiş, a declarat: "Clădirea va găzdui companiile din grupul APS şi va fi, de asemenea, disponibilă pentru închiriere către alte firme cu activitate în Cluj".

În 2011, APS a deschis un sediu în Capitală, iar în 2013 şi-a făcut intrarea pe piaţa de retail, inaugurând primele patru magazine telecom adresate persoanelor fizice si operate de APS Group, sub umbrela brandului Vodafone.

În urma extinderii activităţii şi a achiziţiei de noi companii cu potenţial de creştere, antreprenorul Cătălin Chiş estimează, pentru 2015, o cifră de afaceri de peste 5 milioane euro pentru grupul pe care îl conduce.

Din grupul APS, fac parte firmele: Active Power Solutions (partener strategic al Vodafone), KL Software (dezvoltator de soft şi furnizorul principal de soluţii software pentru brokerii de asigurări din România), Business Academy (companie de training şi dezvoltare de personal, specializată în creşterea productivităţii prin dezvoltarea de noi competenţe) şi RT Solutions (distribuitor de soluţii de comunicare B2B şi solutii de callcenter).

Grupul APS se implică şi în dezvoltarea comunitară, prin Fundaţia "Părinţi din România", o platformă de networking online care, din 2010, facilitează derularea de proiecte locale şi naţionale dedicate educaţiei şi sănătăţii copiilor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional