Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Adama a finalizat primul bloc din Evocasa Completa Bacău

A.T. Piaţa Imobiliară /

Dezvoltatorul israelian Adama a anunţat, ieri, că a finalizat primul bloc din ansamblul Evocasa Completa din Bacău. Imobilul are 13 etaje şi cuprinde 208 unităţi locative, (128 apartamente de 2 camere, 80 apartamente de 3 camere), cu suprafeţe de la 85 la 156 mp. Potrivit unui comunicat al dezvoltatorului, preţurile locuinţelor încep de la 55 000 de euro, sumă la care se aplică un TVA de 5% pentru prima achiziţie. Asher Lax, directorul de marketing de la Adama, a declarat că apartamentele au suprafeţe mari, compartimentare şi design modern. Evocasa Completa este situat în apropierea Arena Mall Bacău. Cifra totală a investiţiilor Adama în acest complex este de 55,6 milioane de euro

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional