Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Adama continua dezvoltarea de proiecte rezidentiale

A.D. Investiţii /

Edenia Titan

Edenia Titan

Dezvoltatorul imobiliar Adama va finaliza in luna septembrie a anului curent apartamentele cuprinse in ansamblurile Edenia Titan 2 si Evocasa Optima 2 din Bucuresti.

In cadrul targului imobiliar tIMOn, preturile apartamentelor cu doua camere in cele doua ansambluri sunt oferite la putin sub 60.000 de euro, respectiv 57.300 de euro, fara TVA, a precizat dezvoltatorul.

In cadrul ansamblurilor finalizate, preturile apartamentelor cu doua camere pornesc de la aproximativ 44.700 de euro, fara TVA, in complexul Evocasa Optima si de la 61.900 euro, fara TVA, in Evocasa Armonia.

Pe langa reducerile de pret, dezvoltatorul ofera cumparatorilor bucatarii complet mobiliate si utilate incluse in pret la achziitia unei locuinte in ansamblurile Evocasa Armonia , Evocasa Optima 2 si Edenia Titan 2.

In total, Adama ofera spre vanzare aproape 250 de apartamente, incluzand locuintele exclusiviste din ansamblul Evocasa Selecta, din zona Foisorul de Foc a Capitalei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional